Info


Verwachtingen

Een goede organisatie is van veel waarde voor ons, dit kunnen we enkel verwezenlijken door ook hoge verwachtingen te stellen. Ontdek onze verwachtingen voor de verschillende doelgroepen die nauw betrokken zijn bij onze organisatie.

Meer info »

Visie

Een goede organisatie staat of valt met een goede visie, dit zijn als het ware de steunpilaren van onze organisatie. Bekijk op deze pagina de duidelijke visie die wij in ons achterhoofd hebben om een goede voetbalstage te kunnen verzorgen.

Meer info »

Gevolgde bijscholingen

Om aan te tonen dat wij een vooruitstrevende voetbalorganisatie vertegenwoordigen vinden wij het nodig om u op de hoogte te brengen van de gevolgde bijscholingen van onze trainers. Mocht u wat meer info wensen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren waarna wij u graag een woordje meer uitleg verschaffen.

Meer info »

Nieuws

Achter de schermen zijn wij voortdurend hard aan het werk om onze organisatie nog sterker te maken. Om u op de hoogte te houden met de nieuwigheden in onze organisatie bieden wij u hier enkele interessante artikels aan.

Meer info »