Welkom bij JAVO voetbalstages!


NIEUWS

Gouden schoen 2018

Woensdag ook genoten van de Gouden Schoen Uitreiking van de Jupiler Pro League? Proficiat aan iedereen die blauw - zwart een warm hart toedraagt. 

In 2018 organiseert JAVO voor de 10de keer hun Gala van de Gouden Schoen! Volledig gebaseerd op objectieve testen afgenomen tijdens onze stages. Doet dit jou dromen van zulke prachtige bekroning? Klik dan op onderstaande links voor meer info.

Meer info


Betaal in 2017 geen € meer dan in 2016!

Wij zijn erin geslaagd om in 2017 dezelfde deelnameprijzen te hanteren als in 2016. Dit dankzij de medewerking van KVVC Koksijde, KFC Tongerlo en vakantiedomein Ter Helme aan zee. 

Meer info

FLYER 2017

Klik op de flyer om deze te vergroten, klik naast de pop-up om deze te sluiten.

Deelnemer

Jullie zijn absoluut LEERGIERIG en willen groeien in je favoriete sport. Wij willen jullie hierbij helpen.

Mama en papa

Jullie vormen het FUNDAMENT van de opvoeding. Jullie laten ons toe om ook een steentje bij te dragen in dit toch niet zo makkelijk opvoedingsproces.

Toekomstige javo trainer

Je beschikt over een OPEN MIND, bent  KRITISCH en wil groeien in dit mooie vak. Mag onze jarenlange ervaring inzake jeugd- en volwassenbegeleiding  je hierbij ondersteunen.

Trainer

Jullie zijn 100%  gepassioneerd aan ’t werk in dienst van club en kind. Jullie genieten enorm RESPECT, en ... graag bereid tot raad en daad.

Voetbalvereniging

Jullie staan open voor aanvullende activiteiten aan jullie opleiding ten dienste van de jonge voetballer.